Novice

Vnovčitev turističnih bonov

Na naši turistični kmetiji je mogoče vnovčiti turistične bone RS. Ponujamo možnost nastanitve z zajtrkom ter dodatno ponudbo degustacije naših vin v vinski kleti. V Beli krajini imamo tudi veliko zanimivih naravnih, kulturnih, zgodovinskih točk: - Reka Kolpa - Izvir Krupe - Divji potok - Slovenski gasilski muzej dr. Branka Božiča, Metlika. - Belokranjski muzej,…
Preberi več
Topel sprejem in odlično belokranjsko kulinariko smo okusili še na turistični kmetiji Jakljevič na Gabrovcu. Anja, Katja in Urška - hčerke gospodarja Toneta in Tanje, so nam predstavile njihovo turistično in vinogradniško dejavnost. Poskrbele so za odličen zaključek sobotnega dne in vtis, s katerim smo v večernin urah zadovoljni zapustili Belo krajino, kamor se zanesljivo spet vrnemo.
— Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

V jesenskih dneh so nas obiskali vinogradniki iz Sevnice. Dejali so, da je Bela krajina biser, ki ga vsak popotnik Slovenije mora obiskati. Pri nas smo jih pričakali z belokranjsko pogačo in jim ponudili še nekaj belokranjskih dobrot. Na koncu ni manjkala niti harmonika. Tudi nam je bilo lepo!

Trgatev 2018

  • Trgatev 2018
  • Trgatev 2018
  • Trgatev 2018

Ko v vinogradu zapojejo klopotci, se zasliši glas harmonike in se spraznijo vinski hrami je čas za najlepši dogodek - TRGATEV. Tudi mi smo uspešno zaključili letošnjo trgatev, zato Vas vabimo na pokušino! 🙂

Urška in Andraž sta bila kuharska zmagovalca

  • V družbi Juan Mari Arzaka
  • Urška v španski restavraciji ARZAK
  • Španske specialitete v restavraciji ARZAK

Urška in Andraž, ki sta tekmovala v projektu Ferfud duel, sta bila kuharska zmagovalca. Študenta Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana sta po treh kriterijih osvojila najvišje število točk in s tem premagala študente Mariborske šole. Prislužila sta si izjemno nagrado -kuharsko izobraževanje v svetovno znani španski restavraciji Arzak, ki se ponaša s tremi Michelinovimi zvezdicami. S priznanimi kuharji sta delila svoje znanje in si pridobila izkušnje, s katerimi že uspešno nadaljujeta svojo kuharsko pot.