Naša Urška v projektu FERFUD DUEL

FerFud je pred dvema letoma kot prvi v Sloveniji pričel pravi »food truck« projekt. Na slovenske ulice je pripeljal vrhunsko urbano kulinariko z jedmi, pripravljenimi iz kakovostnih Hoferjevih sestavin po fer ceni. Hkrati pa mladim nadarjenim kuharjem ponuja priložnost pravega kulinaričnega popotovanja in zagotavlja nepozabno poučno izkušnjo. FerFud ima vse od začetka tudi dobrodelno noto, saj podjetje Hofer vsa zbrana sredstva donira projektu Botrstvo v Sloveniji.
Letošnji FerFud je spet poseben, saj fine grižljaje prvič širita kar dve ekipi – ekipa restavracije KULT316 Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, katerega zastopa naša Urška in ekipa restavracije SEDEM Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor. Ekipi mladih kuharskih talentov se v kulinaričnem duelu potegujeta za nepozabno nagrado – strokovno ekskurzijo v španski San Sebastian, v svetovno znano restavracijo ARZAK s tremi Michelinovimi zvezdicami in več kot 100-letno tradicijo vrhunske kulinarike.
Pri FerFudu šteje fer plej, zato se na pot odpravi ekipa, ki bo boljša v dveh od treh fer kriterijev. Ti so: višina zbrane donacije, kulinarična ocena jedi in povprečna vrednost prispevka, ki so ga ljudje pripravljeni dodatno nameniti za fini grižljaj. Odločitev je torej na vas, obiskovalcih FerFud DUEL dogodkov, da s svojimi plačili in ocenami grižljajev določite zmagovalno ekipo.

Spremljajte spletno stran ferfud.si in obiščite ekipi na Slovenskih ulicah.

No Comments Yet.

Leave a Reply