Nastanitev

 

33974_103139769872527_1267715125_n
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za goste, kateri želijo pri nas ostati več dni in se spočiti od vsakdanjih obveznosti, ponujamo 14 ležišč: dva apartmaja in eno sobo. Vsak ima lasten vhod, sanitarije, satelitsko TV, klimo in teraso s prečudovitim razgledom v naravo.

Za najmlajše imamo na voljo tudi otroško posteljico in otroški stolček z željo, da se bo tudi vaš otrok pri nas počutil prijetno.

 
 

APARTMA 1 (2+2):

 

Apartma ima lasten vhod, predprostor, kuhinjo, spalnico in sanitarije. V njem je zakonska postelja in sedežna garnitura, kot pomožno ležišče. Priložene so brisače in posteljnina, sušilnik za lase, ves kuhinjski pribor ter ostala obvezna oprema.

 

 

APARTMA 2 (4+2):

 

Apartma ima lasten vhod, predprostor s kuhinjo, spalnico in sanitarije. V njem je zakonska postelja, pograd in sedežna garnitura, kot pomožno ležišče. Priložene so brisače, posteljnina, sušilnik za lase, ves kuhinjski pribor ter ostala obvezna oprema.

 

 

SOBA 3 (2+2):

 

Soba ima lasten vhod, predprostor, spalnico in sanitarije. V njem je zakonska postelja in sedežna garnitura, kot pomožno ležišče. Priložene so brisače, posteljnina, sušilnik za lase ter ostala obvezna oprema.

 

 

Gostujočim nudimo možnost nočitve z bogatim domačim zajtrkom.

Za otroke imamo postavljena igrala in igralni kotiček, v katerem otroci lahko najdejo sestavljanke, pobarvanke, družabne igre in kocke. Pripravili smo tudi bralno polico, tako za mlajše, kot tudi za starejše. Dan lahko zaključite sproščujoče, ob igranju namiznega nogometa in pikada.

 
 
 
 
 

CENIK NAMESTITEV

POPUSTI ZA OTROKE

POPUSTI

  • Nočitev: 25 €/na osebo
  • Otrok do 6. leta: brezplačno
  • Nočitev z zajtrkom: 30 €/na osebo
  • Otrok od 7 do 12. leta: 50% popust
  • Več kot 7 nočitev: 10% popust
  •  
     

    Turistična taksa: 1, 27 €.